راهنمای نویسندگان

 

 

راهنمای کاربران برای ثبت‌نام، ارسال و پیگیری مقاله

 

http://www.aclr.irdata/aclr/news/Author.pdf

 

راهنمای ارسال مقاله

1- ورود به سیستم سینا وب برای ورود به سیستم تکمیل فرم ثبت نام الزامی است. برای ثبت نام در سیستم مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

- ابتدا روی لینک مجله مورد نظر کلیلک کنید. سایت مجلات به دو زبان فارسی و انگلیسی طراحی شده است. پس از انتخاب زبان مجله (ترجیحاً زبان فارسی)، روی گزینه ثبت‌نام کلیک کرده و فرم مربوطه را به دقت تکمیل کنید. تکمیل مواردی که با ستاره مشخص شده، الزامی است. اطلاعات کامل خود را (به جز نام کاربری و رمز عبور) ترجیحاً به زبان فارسی وارد کنید.

 

- آدرس ایمیل خود را به دقت وارد کنید. از این پس از طریق همین آدرس با شما تماس گرفته خواهد شد. پس از تکمیل و ارسال فرم ثبت نام، نام کاربری و کلمه عبور به آدرس ایمیل شما ارسال می شود. برای ادامه کار، با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد سیستم شوید .پس از ورود به سیستم، کلمه عبور را تغییر دهید. یادآور می‌شود امکان تغییر نام کاربری وجود ندارد. 

 

- در صورت فراموشی کلمه عبور، آدرس ایمیل خود را در بخش مربوطه وارد کنید. کلمه عبور جدید به آدرس شما ارسال می‌شود. توصیه می‌شود پس از وارد شدن به سیستم، کلمه عبور خود را تغییر دهید.

 

- نام کاربری و کلمه عبور خود را در اختیار دیگران قرار ندهید. مسئولیت ورود درست اطلاعات بر عهده شماست. برای تغییر مشخصات و یا آدرس خود روی لینک مشاهده اطلاعات شخصی کلیک کنید.

 

- چنانچه مشکل خاصی در ورود اطلاعات داشته باشید، با مدیر سامانه تماس حاصل فرمایید.

 

2 - سامانه برای استفاده نویسندگان دارای امکانات و قابلیت‌های زیر است:

 

*ارسال مقالات جدید: در این بخش امکان ارسال مقاله جدید و تکمیل اطلاعات مقالات ارسال شده وجود دارد. برای ارسال مقاله جدید تکمیل فرم ثبت نام و همچنین تکمیل اطلاعات فرم ارسال مقاله، الزامی است. چگونگی ثبت‌نام در سیستم و ارسال مقاله در ادامه آمده است.

 

*مقالات نیازمند بازنگری: در این بخش مقالاتی که مورد پذیرش قرار گرفته است و نیازمند بازنگری یا در حال بازنگری است نمایش داده می‌شود. در این بخش همچنین فهرست مقالاتی که به هر دلیل در بازه زمانی یک ماهه بازنگری نشده و از سیستم حذف شده است نمایش داده می‌شود. مشاهده آخرین وضعیت مقالاتی که به وسیله هیأت تحریریه پذیرفته شده و نیازمند بازنگری و انجام اصلاحات است در این قسمت امکان پذیر می‌باشد. لازم به ذکر است مقالاتی که به هر دلیل در موعد مقرر بازنگری نشوند از سیستم حذف می‌شوند و در صورت تمایل این امکان وجود دارد تا مچدداً برای مجله ارسال شود.

 

* مقالات تکمیل شده: در این بخش مقالات آماده انتشار و همچنین مقالاتی که بررسی آن با درخواست نویسنده لغو شده و همچنین مقالاتی که از طریق فراخوان ارسال شده است نمایش داده می‌شود.

 

3 - پس از ورود به سیستم برای دسترسی به امکانات آن روی لینک مربوط به صفحه شخصی، کلیک کنید.

 

4 - ارسال مقاله جدید برای ارسال مقاله جدید، تکمیل اطلاعات زیر الزامی است؛

 

4-1 انتخاب نوع مقاله: مقاله علمی-پژوهشی ؛ علمی-ترویجی؛ علمی- مروری

 

4-2 وارد کردن عنوان: ورود عنوان کوتاه اجباری نیست ولی عنوان کلی باید در قسمت مربوطه وارد شود.

 

4-3 اضافه کردن اطلاعات نویسنده (نویسندگان) * در صورتی که مقاله بیش از یک نویسنده دارد، اطلاعات کامل نویسنده را در بخش مربوطه وارد کنید. در صورتی که یکی از این نویسندگان به عنوان نویسنده عهده دار مقاله مشخص شود، ثبت‌نام ایشان در سیستم ضروری است. تمامی مکاتبات دفتر مجله با نویسنده مسئول مقاله خواهد بود.

 

4-4 واردکردن چکیده مقاله: چکیده مقاله باید بین 150 تا 250 کلمه باشد.

 

4-5 افزودن کلمات کلیدی: کلیدواژه ها باید بین34 تا 7 کلید واژه باشد و با علامت ؛ یا ; از یکدیگر جدا شوند.

 

4-6 انتخاب موضوع: در صورتی که مقاله شما مربوط به یکی از موضوعاتی باشد که در بخش انتخاب موضوع وجود دارد، موضوع مربوطه را انتخاب کنید.

 

4-7 توضیحات اضافی: در ابن بخش چنانچه توضیح خاصی در ارتباط با مقاله ضروری است برای نشریه ارسال کنید.

 

4-8 پذیرش شرایط و ضوابط مجله : برای ادامه کار در صورتی که شرایط و ضوابط مجله را در ‌ ارتباط با اصیل بودن کار تحقیقی و ارسال نکردن برای سایر نشریات قبول دارید در بخش مربوطه علامت بزنید. توجه داشته باشید که صرفاً مقاله‌هایی در این مجله منتشر می ‌شود که در نشریه‌های داخلی و خارجی چاپ یا ارائه نشده باشد. همچنین حق چاپ مقاله، پس از پذیرش، برای نشریه محفوظ است و نویسندة مقاله مجاز به چاپ آن در جای دیگر نیست.

 

4-9 داوران پیشنهادی: امکان پیشنهاد داور بهوسیله نویسنده وجود دارد. البته پذیرش آن مشروط به موافقت هیأت تحریریه است.

 

4-10 اضافه کردن فایل‌ها: برای ثبت مقاله در سیستم نشریات علمی، ارسال فایل‌های زیر الزامی است:

 

* فایل نامه به سردبیر مبنی بر درخواست بررسی مقاله

 

* فایل چک لیست برای اطمینان از تکمیل تمامی موارد درخواستی

 

* فایل اصلی مقاله: این فایل باید بدون مشخصات نویسنده باشد و بیش از 2 مگابایت نیز نباشد.

 

* جداول، نمودارها و تصاویر را به صورت جداگانه نیز ارسال کنید.

 

* در صورت نیاز سایر اطلاعات مربوط به مستندات مقاله را نیز وارد کنید.

 

4-11 تکمیل ارسال مقاله: پس از تکمیل تمامی اطلاعات و ارسال فایل‌ها برای ادامه کار روی لینک تکمیل ارسال مقاله کلیلک کنید. *لازم به ذکر است که تا مرحله تکمیل کامل اطلاعات و ارسال مقاله، امکان ویرایش اطلاعات وجود دارد.

 

5 -مشاهده آخرین وضعیت مقاله برای مشاهده آخرین وضعیت مقاله روی صفحه شخصی نویسنده کلیلک کنید. در صورتی که مقاله شما به صورت کامل ارسال شده باشد در بخش «مقالات ارسال شده / نهایی» دیده می‌شود. در صورتی که مقاله شما مورد پذیرش قرارگرفته و نیازمند بازنگری ‌باشد، در بخش قابل بازنگری مشاهده می‌شود. مقالات در حال بازنگری نیز در همین قسمت قابل مشاهده است. 

 

همراه با ارسال مقاله، تکمیل و ارسال فرم تعارض منافع و تعهد اصالت اثر ضروری است.

دریافت فرم تعارض منافع

دریافت فرم تعهد اصالت اثر

 

در فرم تعهد اصالت اثر نویسنده/ نویسندگان بر بدیع بودن اثر خود متعهد می‌شوند و بنابراین مسئولیت اعتبار و عدم مشابهت متن مقاله با متون منتشر شده یا نشده را می‌پذیرند و لذا  هرگونه پاسخ‌گویی در این زمینه بر عهده نویسنده/ نویسندگان خواهد بود.

 

نویسندۀ مسئول موظف است فرم تعارض منافع را امضا کرده و بر اساس آن اعلام ‌کند که در رابطه با انتشار مقاله ارائه شده به طور کامل از اخلاق نشر پیروی کرده و از سرقت ادبی، سوء رفتار، جعل داده‏‌ها و یا ارسال و انتشار دوگانه، پرهیز نموده‏‌است و نویسندگان در قبال ارائه اثر خود وجهی دریافت ننموده‌‏اند. با امضای فرم تعارض منافع اصالت محتوای مقاله پذیرفته شده و هم‌چنین  نویسندۀ مسئول اعلام می‌کندکه این اثر قبلاً در جای دیگری منتشر نشده و همزمان به نشریه دیگری ارائه نگردیده است. همچنین کلیه حقوق استفاده از محتوا، جداول، تصاویر و ... به ناشر محول گردیده است.

 

درج قدردانی از حامی یا تأمین کننده اعتبار پژوهش در مقاله

از نویسندگان محترم انتظار می‌رود چنانچه مقاله حاصل مطالعه و پژوهشی است که اعتبار و حمایت مالی دارد در مقاله از ایشان قدردانی و تشکر شود. درج قدردانی از سوی نویسندگان مقاله باید همراه با ذکر نام حامی مالی پژوهش، اعم از افراد، نهادها یا سازمان‌هایی باشد که تأمین‌کننده هزینه مالی پژوهش بوده‌اند.

 

شرایط پذیرش مقاله

مقاله‌ها باید مبتنی بر روش‌های پژوهشی معتبر باشند و مقاله‌های مبتنی بر اقتباس، گردآوری و ترجمه منتشر نمی‌شوند.

مقاله‌ها منحصراً از طریق سامانۀ نشریه دریافت و ارزیابی می‌شوند.

مقاله‌های ارسال شده به‌هیچوجه نباید در نشریات داخلی و خارجی دیگر منتشر شده باشند و همچنین نویسنده/ نویسندگان پس از داوری و پذیرش مقاله مجاز به انتشار آن در نشریات دیگر نیستند.

سردبیر، هیئت تحریریه، دبیر تخصصی و داوران در پذیرش یا رد مقاله اختیار تام دارند.

ویراستاران در ویرایش صوری، زبانی و ادبی مقاله اختیار تام دارند.

نویسندۀ مسئول موظف است اصلاحات خواسته شده در مراحل داوری و ویراستاری را به طور کامل انجام دهد در غیر این صورت مقاله حذف خواهد شد.

مقاله‌ها باید حتماً با «راهنمای نگارش مقاله» و همچنین «شیوۀ ارجاع‌دهی» نشریه منطبق باشند در غیراین‌صورت پذیرفته نخواهند شد.

مسئولیت کامل صحت و دقت نشانی نقل‌قول‌های مستقیم و غیرمستقیم، ارجاعات و مشخصات کتاب‌شناختی منابع در کتاب‌نامه با نویسندة مسئول مقاله است.

مقاله‌ها پس از پذیرش اولیه وارد چرخۀ داوری می‌شوند. نتیجة داوری مقاله‌ها‌ ظرف مدت 2 تا 3 ماه مشخص می‌شود و ازطریق ایمیل به نویسندة مسئول اعلام می‌شود.

مقالات برگرفته از پایان‌نامۀ کارشناسی ارشد و رسالۀ دکتری حتماً می‌بایست با درج نام استادان راهنما و مشاور ارائه گردد و درصورت عدم تمایل استادان به درج نامشان، موضوع می‌بایست کتباً و با امضای استاد مربوطه به دفتر اعلام شود. همچنین در صفحۀ مشخصات نیز می‌بایست عنوان پایان‌نامه، رساله یا طرح پژوهشی درج شود.

 

مقالاتی که در پژوهشنامۀ فرهنگ و زبان‌های باستانی پذیرفته می‌شوند می‌بایست در سامانۀ همانندجویی ثبت و گواهی همانند جویی آن در سامانه بارگذاری شود. لینک ورود به سامانۀ مشابهت یاب همیاب

https://hamyab.sinaweb.net/

 

اطلاعات ضروری و مشخصات صوری مقاله

-نام و نام خانوادگی همۀ نویسندگان به فارسی و انگلیسی در صفحۀ نخست مقاله درج شود.

-مرتبة علمی یا مقطع تحصیلی، محل‌ اشتغال (نام دانشگاه، پژوهشگاه، مؤسسه، یا ...)، شهر، کشور و نام رشتة آموزشی، پژوهشی یا تحصیلی همة نویسندگان، به فارسی و انگلیسی، نوشته شود.

-نشانی پست الکترونیکی همۀ نویسندگان

-نویسندۀ مسئول مقاله‌هایی که بیش از یک نویسنده دارند مشخص شود.

-نشانی منزل یا محل‌کار، کدپستی و ‌شمارة تلفن‌های همراه و محل‌کار نویسندة مسئول نوشته شود.

-حتماً یک فایل word از مقاله بدون نام و مشخصات نویسنده/ نویسندگان در سامانه بارگذاری شود.
-مقاله ها باید مشتمل بر چکیده و کلیدواژۀ  فارسی، مقدمه، پیشینۀ پژوهش، مباحث اصلی، نتیجه گیری، فهرست منابع، چکیده و کلیدواژۀ انگلیسی باشند.

-اندازة جدول‌ها، نمودارها، تصویرها، نقشه‌ها و ... متناسب با اندازة متن چاپی باشد.

-اطلاعات جدول‌ها، نمودارها، تصویرها، و ... به فارسی درج شود.

-نشانة اعشار فقط به‌صورت خط مورب ترسیم شود.

-درصورتی‌که جدول‌ها، نمودارها، تصویرها، و ... از منابع دیگر اخذ شده باشد حتماً نشانی منبع آن‌ها بیان شود.

-در صورتی که جدول‌ها، نمودارها، تصویرها و ... حاصل کار نویسنده/ نویسندگان مقاله باشد حتماً این موضوع ذکر شود.

-مقاله درمجموع از 8000 کلمه تجاوز نکند.

-مقاله با قلم بی نازنین 13 (B Nazanin) در برنامۀ 2007 Word حروف نگاری شود.

-برای نگارش انگلیسی، آوانویسی و حرف‌نویسی منحصراً از فونت Times New Roman 12 استفاده شود.

-داشتن عنوان، چکیده فارسی (150 تا 200 کلمه)، چکیده انگلیسی (200-300 کلمه) و واژه‌های کلیدی (3- 7 واژه)، به دو زبان فارسی و انگلیسی برای همۀ مقاله‌ها الزامی است.

-معادل خارجی اسامی خاص، اصطلاحات و واژگان در متن، در پانوشت درج شود.

-توضیحات اضافه مربوط به هر موضوع به صورت پا‌نوشت بیاید و شماره پانوشت‌ها در هر صفحه از ۱ شروع شود.

 

پذیرش اولیۀ مقاله مشروط به رعایت نکات «راهنمای تدوین مقاله» و پذیرش نهایی و چاپ مشروط به تأیید شورای داوری است.

 

شیوۀ ارجاع‌دهی

در بخش کتاب‌نامه فقط مشخصات کتاب‌شناختی منابعی درج شود که در متن مقاله از آنان استفاده شده است. درغیراین‌صورت، همة منابع اضافی از بخش کتاب‌نامه در مرحلة داوری یا ویراستاری حذف خواهد شد.

۱-درون متنی

برای ارجاع به منابع، در متن مقاله، نام خانوادگی نویسندۀ کتاب یا مقاله، سال انتشار، شمارۀ جلد و صفحۀ منبع مورد نظر، درون پرانتز آورده شود.

مثال: (حقیقی، 1366 :ج1/210) 

ارجاعات درون متنی غیرفارسی، به شیوۀ قبل و به زبان اصلی آورده شود. مثال:

(Nelson, 2002: 115)

۲-مشخصات کتاب‌شناسی منابع

مشخصات کتاب‌شناختی‌ منابع در انتهای متن مقاله ذیل عنوان کتاب‌نامه، به‌صورت کامل، و مطابق این شیوه‌نامه نوشته ‌شود:

- ابتدا منابع فارسی و سپس منابع لاتین، براساس نام‌خانوادگی نویسنده، به ترتیب حروف الفبا ذکر شود.

-به طور کلی مشخصات کتاب‌شناسی در بخش کتاب‌نامه به شرح زیر است:

کتاب: نام خانوادگی نویسنده/ نویسندگان، نام نویسنده/ نویسندگان (تاریخ انتشار). نام کتاب به صورت ایتالیک (ایرانیک). نام مترجم یا مصحح. شمارۀ جلد، نوبت چاپ، محل انتشار: نام ناشر.

مقاله: نام خانوادگی نویسنده، نام نویسنده (تاریخ انتشار). «عنوان مقاله». نام مترجم. نام نشریه به صورت ایتالیک (ایرانیک). سال نشریه، شمارة نشریه، شمارة صفحات مربوط به مقاله.

منابع اینترنتی: نام خانوادگی نویسنده، نام نویسنده (تاریخ دسترسی). «عنوان مقاله». نام وب سایت (یا عنوان نشریة الکترونیکی، جلد، شماره، سال)، صفحه، آدرس اینترنتی.

 

مثال‌ها:

-شیوة استناد به کتابی که نویسندة آن مشخص است.

 مثال برای ارجاع درون‌متنی:

 (شفیعی کدکنی، 1390: 244)

 مثال برای کتاب‌نامه:

 شفیعی کدکنی، محمدرضا (1390). چراغ و آینه؛ در جستوجوی ریشههای تحول شعر معاصر ایران. تهران: سخن.

 Kant, Immanuel (1964). Critique of Pure Reason. trans: Norman Kemp Smith. London: Macmillan.

 

- شیوة استناد به نوشته‌ای که دو نویسنده دارد.

 مثال برای ارجاع درون‌متنی:

(انوری و گیوی، 1392: ج 2، 89).

 مثال برای کتاب‌نامه:

 انوری، حسن و حسن احمدی گیوی (1393). دستور زبان فارسی. ج 2، تهران: فاطمی.

 

-شیوة استناد به نوشته‌ای که سه نویسنده دارد.

 مثال برای ارجاع درون‌متنی:

  (گال و دیگران، 1386: 645).

(Ibrahimov et al. 2002: 23).

 مثال برای کتاب‌نامه:

 گال، مردیت؛ والتر، بورگ و جویس گال (1386). روشهای تحقیق در علوم تربیتی و روانشناسی. ترجمة احمدرضا نصر و همکاران. تهران: سمت.

 Ibrahimov, Oktay; Ishwar, Sethi, and Nevenka, Dimitrova (2002). “Clustering of Imperfect Transcripts Using a Novel Similarity Measure”.   Information .Retrieval Techniques for Speech Applications. Eds. Anni R. Coden; Eric W. Brown; and Savitha Srinivasan. New York: Springer

 

-شیوة استناد به کتابی که نویسندة آن مشخص نیست.

 مثال برای ارجاع درون‌متنی:

(شایست و ناشایست، 1390: 55)

مثال برای کتاب‌نامه:

شایست و ناشایست؛ متنی به زبان فارسی میانه (پهلوی ساسانی) (۱۳۹۰). آوانویسی و ترجمة کتایون مزداپور. تهران: پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی.

 

 -شیوة استناد به فرهنگ‌ها یا دانش‌نامه‌هایی که مدخل‌های آن نویسندة مستقل دارد.

 مثال برای ارجاع درون‌متنی:

 (مجتبایی 1378: ذیل مدخل «ابن‌سینا»)

مثال برای کتاب‌نامه:

مجتبایی، فتح‌الله (1387). دائرةالمعارف بزرگ اسلامی. به‌سرپرستی محمدکاظم موسوی بجنوردی. ج 4. ذیل مدخل «ابن‌سینا». تهران: مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی.

 

-شیوة استناد به فرهنگ‌ها یا دانش‌نامه‌هایی که مدخل‌های آن نویسندة مستقل ندارد.

مثال برای ارجاع درون‌متنی:

(دایرةالمعارف فارسی: ۱۳۸۰ ذیل مدخل «دموکراسی»)

مثال برای کتاب‌نامه:

دایرةالمعارف فارسی (۱۳۸۰). به‌سرپرستی غلامحسین مصاحب. ج 1. ذیل مدخل «دموکراسی». تهران: امیرکبیر.

 

-شیوة استناد به مقاله‌ای که در قالب مجموعه ‌مقالاتی از نویسندگان گوناگون منتشر شده است.

  مثال برای ارجاع درون‌متنی:

(لاک، 1381: 7)

مثال برای کتاب‌نامه:

لاک، جان (1381). «درباب ایمان و عقل و ساحت‌های متمایز آن‌ها». سیری در سپهر جان؛ مقالات و مقولاتی در معنویت. ترجمة مصطفی ملکیان. تهران: نگاه معاصر.

 

-شیوة استناد به مقدمة کتاب یا رساله‌ای به قلم نویسنده یا نویسندگان.

مثال برای ارجاع درون‌متنی:

 (ملکیان، 1382: 7)

مثال برای کتاب‌نامه:

ملکیان، مصطفی (1382). مقدمه بر نامه به یک کشیش. سیمون وی. ترجمة فروزان راسخی. تهران: نگاه معاصر.

 

-شیوة استناد به مطلبی از یک شخص (فیلسوف، سیاست‌مدار، یا ...) به‌واسطة نوشتة شخصی دیگر.

 مثال برای ارجاع درون‌متنی:

 (هگل، به‌نقل‌از راسل، 1373: ج 2، 998).

کرکگارد (cited Copleston, 1965: vol. 7, 337)

مثال برای کتاب‌نامه:

راسل، برتراند (1373). تاریخ فلسفة غرب. ترجمة نجف دریابندری. ج 2. تهران: کتاب پرواز.

Copleston, Frederick Charles (1965). A History of Philosophy. vol. 7. New York: Image Books.

 

-شیوة استناد به پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها.

 مثال برای ارجاع درون‌متنی:

(کبیری، 1377: 93)

مثال برای کتاب‌نامه:

کبیری، لعیا (1385).  فرهنگ ظرفیت صفات فارسی. پایان‌نامة کارشناسی ارشد. همدان: گروه زبان‌شناسی دانشگاه بوعلی‌سینا.

 

-شیوة استناد به نشریات چاپی و الکترونیکی، اعم ‌از دوفصل‌نامه، فصل‌نامه، روزنامه، و ...، که مطالب آن نویسندة مستقل دارد.

 مثال برای ارجاع رون‌متنی:

( امیرارجمندی و عاصی، 1393: 78)

(Rosenkranz, 2017: 98)

 مثال برای کتاب‌نامه درمورد نشریة چاپی:

امیرارجمندی، سیده‌نازنین و سیدمصطفی عاصی (1392). «زایایی فرایند ترکیب در زبان فارسی». دوفصل‌نامة علمی ـ پژوهشی زبانشناخت. س4، ش 1، صص: ۱- ۱۸.

مثال برای کتاب‌نامه درمورد نشریة الکترونیکی:

Silvermint, Daniel (2018). “Passing as Privileged”. Ergo (An Open Access Journal of Philosophy). vol. 5, no. 1, pp: 20- 38.

 <http://dx.doi.org/10.3998/ergo.12405314.0005.001>

 

 -شیوة استناد به نشریاتی که نویسندة مستقل ندارد.

 مثال برای ارجاع درون‌متنی

 (روزنامة شرق، 1396: 2) 

 مثال برای کتاب‌نامه

 روزنامة شرق (8 آبان 1396). «جرم سیاسی اینک با هیئت‌منصفه؛ اصل 168 قانون اساسی بالاخره زنده شد». ش 2999.

 

- چنان‌چه به چند اثر از یک نویسنده با سال انتشار یک‌سان استناد شده باشد، پس‌از سال انتشار آن‌ها حروف ابجد (الف، ب، ج، و ...) را در منابع فارسی و عربی و حروف الفبای انگلیسی (A, B, C, …) را در منابع لاتینی، درج می‌کنیم تا آن آثار از هم متمایز شود.

 مثال برای ارجاع درون‌متنی

(زرین‌کوب، 1379 الف: ج 2، 744).

 (زرین‌کوب، 1379 ب: 125)

 مثال برای کتاب‌نامه:

 زرین‌کوب، عبدالحسین (1379 الف). سرّ نی؛ نقد و شرح تحلیلی و تطبیقی مثنوی. ج 2، تهران: علمی.

 زرین‌کوب، عبدالحسین (1379 ب). جستوجو در تصوف ایران. تهران: امیرکبیر.